Små Danske grydeklare kartofler – 700 g spand

Tilbered kartoflerne i gryde. Bring vandet i kog – tilsæt salt, lidt sukker og de små kartofler. Kog i ca. 16 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i ca. 5 minutter før de serveres – velbekomme.

De små kartofler er også lækre på grillen, på panden eller som ovn-kartofler. Tør kartoflerne, vend dem i lidt olie og krydderirier. De grilles eller steges til de er møre og gyldenbrune – velbekomme.

Spanden indeholder 700 g Danske grydeklare kartofler – konserveret i rent koldt vand.

Køb dem i Føtex og Bilka.

Økologiske Små Danske raspede kartofler – 700 g spand

Lækre som ovn-kartofler, på panden elle på grillen. Tør kartoflerne, vend dem i lidt olie og krydderirier. De steges eller grilles til de er møre og gyldenbrune – velbekomme.

De kan også koges i gryde. Bring vandet i kog – tilsæt salt, lidt sukker og de små kartofler. Kog i ca. 16 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne stå i ca. 5 minutter før de serveres – velbekomme.

Spanden indeholder 700 g Økologiske Danske raspede kartofler – konserveret i rent koldt vand.

Køb dem i Føtex og Bilka.

 

Økologiske Farmer Fritter – 575 g spand

Lækre som ovn-Fritter. Tør Farmer Fritterne og placer dem på bagepladen, vend dem i lidt olie og drys med salt. De bages i forvarmet ovn i ved 200 grader i ca. 30 minutter, til de er møre og gyldne. Vend Farmer Fritterne under tilberedningen – velbekomme.

Spanden indeholder 575 g Økologiske Farmer Fritter, fremstillet af danske kartofler og konserveret i rent koldt vand.

Køb dem i Føtex og Bilka.